Projektstyring

Projektstyring med MARIProject for SAP Business One giver dig overblik over din virksomheds aktiviteter, indtægter og omkostninger

Undersøgelser viser, at mindre og mellemstore virksomheder ofte bruger Excel til projektstyring. Hvis antallet af sideløbende projekter stiger, så falder effektiviteten og behovet for nye funktioner øges. Med MARIProject, som er en add-on til SAP Business One, planlægger, styrer og analyserer du alle virksomhedens projekter. Med SAP Business One har du fuld kontrol over alle finansielle data, salgsdata samt dine kunderelationer. Realtidsrapporter giver et opdateret billede af alle projekter – hvad enten du befinder dig på kontoret eller hos dine kunder. Du får altså mulighed for at styre din virksomhed med kun én løsning.

Fordele med projektstyring

Fordele for virksomhedslederen
Alle informationer om virksomhedens projekter, omkostninger og indtægter er lige ved hånden ved hjælp af de rapporter, der følger med MARIProject. Der er fuld kontrol over alle firmaets data, som præsenteres i et unikt rollebaseret bruger-interface med foruddefinerede nøgletal (KPI). Herved kan der hurtigt tages aktion på de KPI’er, der ikke lever op til jeres fastsatte mål

Fordele for projektlederen
Som oftest arbejder projektmedarbejderne hos kunden. Derfor kan der typisk være udfordringer med at have et opdateret overblik over alle projekter. MARIProject muliggør optimal ressourcestyring og giver et præcist billede af leverede serviceydelser og omkostninger forbundet hermed og hjælper projektlederen med at bevare overblik og have fuld kontrol over aktive projekter.

Fordele for medarbejderen
Integrationen mellem MARIProject og SAP Business One forenkler registrering af alle aktiviteter. Du undgår dobbeltarbejde med registrering af timer og rejseomkostninger, da alle projektdata er tilgængelige via Internet, smartphones og tablets (IOS og Android). Det betyder, at du kan registrere alle dine aktiviteter, mens du er på farten. Og alle data gemmes med det samme i systemet.

Læs mere om projektstyring med
MariProject

Hent PDF

Fokus på virksomhedens vækst – øg effektiviteten og forbedr bundlinjen
Med alle processer samlet i ét system og med det indbyggede rapport- og analyseværktøj (BI) oveni får du et simpelt overblik over de vigtigste nøgletal. Nøgletallene præsenteres nemt og overskueligt i et brugerdefineret dashboard.

Træf bedre beslutninger – hurtigere
Med SAP Business One er al virksomhedsinformation samlet i én database (HANA – den nyeste og mest innovative databaseteknologi på markedet), så du og dine medarbejdere har altid adgang til relevant og opdateret information, når som helst og hvor som helst.

Løsningen betaler sig hurtigt hjem
I kan være oppe og køre med løsningen typisk inden for 3-5 dage. Den intuitive brugergrænseflade minimerer uddannelse og reducerer omkostningerne til it-support.

SAP Business One kan udvides i takt med din forretning
SAP Business One har brugervenlige tilpasningsværktøjer, over 550 add-ons fra vores softwarepartnere og kan nemt tilpasses til jeres specifikke forretningsbehov.

Webshop-integration
Du kan nemt og hurtigt opnå fuld integration til f.eks din eksisterende webshop-løsning (Magento, Sana eller Pepperi). Dette skyldes, at der allerede er udviklet en add-on, således at integrationen ikke skal udvikles fra bunden. Med en 100% integreret webshop slipper du for dobbeltarbejde og sparer både tid og penge. Har du en anden webshop end de nævnte – så fortvivl ikke – vi har altid mulighed for at udvikle et interface, der passer lige præcis til din webshop. Også til en overkommelig pris.

hent pdf

Der er lige nu

0

brugere af SAP Business One

KONTAKT OS FOR MERE INFO

SAP Business One Partnere

I relation til SAP Business One samarbejder Acomi med følgende partnere

APPSeCONNECT
Maringo
Enterpryze

Acomi’s kernekompetencer

Acomi’s konsulenter har beskæftiget sig med SAP ERP i mere end 20 år, og vi er anerkendt for vores meget stærke kompetencer inden for økonomi området. Hos Acomi finder du derfor også nogle af de bedste og mest erfarne SAP FI/CO konsulenter på det danske marked. Ikke blot er fagligheden omkring SAP meget høj – vi har først og fremmest ry for at få leveret det vi lover; nemlig solide holdbare løsninger, som understøtter vores kunders behov og forretning.

Kontakt os