Herunder finder du en oversigt over de overordnede funktioner i SAP Business One

””/

Økonomi

””/

Salg

””/

Indkøb

””/

Lagerstyring

””/

Service

””/

Produktion

Lagerstyring

Med SAP Business One er der nem styring af lagerbeholdning, artikeladministration, prislister, specialprisaftaler, omlagringer og beholdningstransaktioner. Lagerstyringsfunktionerne i SAP Business One gør brugerne i stand til at administrere ind- og udgående forsendelser, artikelstamdata og prislister optimalt. Som bruger kan man desuden definere alternative artikler, op- eller nedjustere beholdningsmængder, omvurdere beholdningspriser på grundlag af aktuelle markedsværdier, udføre periodiske optællinger og generere pluklister til uafsluttede salgsordrer. Serienumre kan genereres automatisk ud fra skabeloner. De kan også oprettes manuelt, hvis de kun skal allokeres ved frigivelse af en artikel fra lageret eller eventuelt ved hver enkelt transaktion. Som bruger kan man allokere batches til produkter og klassificere dem efter holdbarhed eller andre frit definerbare attributter. Derefter kan batches defineres for disse produkter på salgsordrer, følgesedler og omlagringsbilag

Lagerlokationer
Der kan defineres flere lagerlokationsniveauer inden for samme lager, så varer kan lagres på særskilte lokationer, og disse lokationer kan konfigureres med særskilte parametre, restriktioner og krav. f.eks: • Artikeladministration • Artikellister • Prislister • Vareafgang • Varetilgang

Brug for et professionelt værktøj til projektstyring?
Læs om projektstyring med MariProject

Læs mere

Fokus på virksomhedens vækst – øg effektiviteten og forbedr bundlinjen
Med alle processer samlet i ét system og med det indbyggede rapport- og analyseværktøj (BI) oveni får du et simpelt overblik over de vigtigste nøgletal. Nøgletallene præsenteres nemt og overskueligt i et brugerdefineret dashboard.

Træf bedre beslutninger – hurtigere
Med SAP Business One er al virksomhedsinformation samlet i én database (HANA – den nyeste og mest innovative databaseteknologi på markedet), så du og dine medarbejdere har altid adgang til relevant og opdateret information, når som helst og hvor som helst.

Løsningen betaler sig hurtigt hjem
I kan være oppe og køre med løsningen typisk inden for 3-5 dage. Den intuitive brugergrænseflade minimerer uddannelse og reducerer omkostningerne til it-support.

SAP Business One kan udvides i takt med din forretning
SAP Business One har brugervenlige tilpasningsværktøjer, over 550 add-ons fra vores softwarepartnere og kan nemt tilpasses til jeres specifikke forretningsbehov.

Webshop-integration
Du kan nemt og hurtigt opnå fuld integration til f.eks din eksisterende webshop-løsning (Magento, Sana eller Pepperi). Dette skyldes, at der allerede er udviklet en add-on, således at integrationen ikke skal udvikles fra bunden. Med en 100% integreret webshop slipper du for dobbeltarbejde og sparer både tid og penge. Har du en anden webshop end de nævnte – så fortvivl ikke – vi har altid mulighed for at udvikle et interface, der passer lige præcis til din webshop. Også til en overkommelig pris.

hent pdf

Der er lige nu

0

brugere af SAP Business One

KONTAKT OS FOR MERE INFO

SAP Business One Partnere

I relation til SAP Business One samarbejder Acomi med følgende partnere

APPSeCONNECT
Maringo
Enterpryze

Acomi’s kernekompetencer

Acomi’s konsulenter har beskæftiget sig med SAP ERP i mere end 20 år, og vi er anerkendt for vores meget stærke kompetencer inden for økonomi området. Hos Acomi finder du derfor også nogle af de bedste og mest erfarne SAP FI/CO konsulenter på det danske marked. Ikke blot er fagligheden omkring SAP meget høj – vi har først og fremmest ry for at få leveret det vi lover; nemlig solide holdbare løsninger, som understøtter vores kunders behov og forretning.

Kontakt os