Acomi er SAP Silver Partner og Certificeret SAP Business One Forhandler. Disse partnerskaber gør det muligt for os, at tilbyde vores kunder en række spændende SAP produkter og ydelser. Klik på et ikon for at læse mere

Økonomi SAP Business One Acomi

Periodeafslutning

””/

Bankintegration

””/

Pro Rata Moms

””/

Fakturahåndtering

””/

Rådgivning

””/

Uddannelse

Uddannelse

Har I brug for (videre-)uddannelse af jeres egne medarbejdere i SAP’s forunderlige verden, så kan vi sætte et uddannelsesforløb sammen for jer. Et forløb, der passer lige præcist til jeres behov. Hvad enten vi taler en dag med ekspertviden inden for moms eller hvordan fakturaer håndteres bedst, så har vi konsulenter, der er eksperter på hver sit område og som har erfaring med videreuddannelse af slutbrugere. Kontakt os og vi tager en snak om jeres behov.

S/4 HANA har muliggjort en mere simpel
datastruktur der giver hurtigere adgang
til data via en virtual datamodel.

Læs mere om Hana

Konsulentydelser
Hos Acomi får du adgang til et hold af SAP eksperter, som både kan rådgive, designe og implementere. Vi behersker de fleste områder af SAP, og kan garantere en engageret indlevelse i jeres udfordringer, hvad enten det foregår i større eller mindre projekter.

Vores kendskab til SAP ERP er meget detaljeret, og du får altid en solid holdbar løsning ved at anvende den mangfoldighed af funktionalitet, som allerede findes i SAP. Det kræver løbende ajourføring af viden at følge med i, hvad der er muligt med SAP, og her kan du finde en effektiv sparringspartner i Acomi. Vi har derfor vores eget “SAP laboratorium”, hvor vi løbende arbejder med prototyper for vores kunder – og selv eksperimenterer med udvikling og test af “Best Practice”.

Acomi’s kernekompetencer
Hos Acomi har vi udvalgt en række fokusområder inden for SAP, hvor vi kan lidt mere end vores kollegaer. Vi betragter det som en nødvendighed at begrænse os, så vi kan tilbyde noget ekstraordinært. På den anden side kan du være sikker på, at en konsulent fra Acomi ikke er begrænset til et enkelt område – vi arbejder med “hele løsninger”, hvor de samlede forretningsprocesser hænger sammen.

Jeg vil gerne høre mere

Barun Mukherjee – Operations Manager
Konsulent & HANA-ekspert
Kontakt mig

Acomi’s kernekompetencer

Acomi’s konsulenter har beskæftiget sig med SAP ERP i mere end 20 år, og vi er anerkendt for vores meget stærke kompetencer inden for økonomi området. Hos Acomi finder du derfor også nogle af de bedste og mest erfarne SAP FI/CO konsulenter på det danske marked. Ikke blot er fagligheden omkring SAP meget høj – vi har først og fremmest ry for at få leveret det vi lover; nemlig solide holdbare løsninger, som understøtter vores kunders behov og forretning.

Kontakt os