Acomi er SAP Silver Partner og Certificeret SAP Business One Forhandler. Disse partnerskaber gør det muligt for os, at tilbyde vores kunder en række spændende SAP produkter og ydelser. Klik på et ikon for at læse mere

””/

Periodeafslutning

””/

Bankintegration

Pro Rata Moms

””/

Fakturahåndtering

””/

Rådgivning

””/

Uddannelse

 Pro rata moms

Principper og proces
Ved årets begyndelse estimeres, at der med sikkerhed kan afløftes 80 % af den indgående moms. Det betyder, at 80% af den indgående moms er fradragsberettiget og 20% ikke er. På indgående fakturaer bogføres 20% af momsen som en omkostning. Ved årsafslutningen kendes den endelige procentsats. Hvis satsen skulle have været 75% så skal differencen bogføres. Aktivering af SAP’s løsning for Pro rata moms giver mulighed for:
• Datostyring i momsberegningen • Konditioner på momssatserne • Angivelse af den procentsats, som kan afløftes • Automatisk bogføring af differencen ml. den estimerede procentsats og den faktiske. Med kørslen er det muligt at generere en liste, der vister alle oprindelige bilag. Der er således fuldt revisionsspor.

Pro Rata moms – en hurtig standardløsning
Vi tilbyder en standard SAP-løsning med følgende elementer:
• Oprettelse af en ny konditionstabel • Korrektion af kalkulationsproceduren for momsen • Acces sequence • Definition af nye konditioner • Definition af proceduren • Vedligehold af formler, som benyttes i pro rata-beregningen • Vedligehold af momskoderne

 Kontakt Acomi og hør meget mere om, hvordan vi kan skræddersy en løsning til lige netop din virksomhed.

S/4 HANA har muliggjort en mere simpel
datastruktur der giver hurtigere adgang
til data via en virtual datamodel.

Læs mere om Hana

Konsulentydelser
Hos Acomi får du adgang til et hold af SAP eksperter, som både kan rådgive, designe og implementere. Vi behersker de fleste områder af SAP, og kan garantere en engageret indlevelse i jeres udfordringer, hvad enten det foregår i større eller mindre projekter.

Vores kendskab til SAP ERP er meget detaljeret, og du får altid en solid holdbar løsning ved at anvende den mangfoldighed af funktionalitet, som allerede findes i SAP. Det kræver løbende ajourføring af viden at følge med i, hvad der er muligt med SAP, og her kan du finde en effektiv sparringspartner i Acomi. Vi har derfor vores eget “SAP laboratorium”, hvor vi løbende arbejder med prototyper for vores kunder – og selv eksperimenterer med udvikling og test af “Best Practice”.

Acomi’s kernekompetencer
Hos Acomi har vi udvalgt en række fokusområder inden for SAP, hvor vi kan lidt mere end vores kollegaer. Vi betragter det som en nødvendighed at begrænse os, så vi kan tilbyde noget ekstraordinært. På den anden side kan du være sikker på, at en konsulent fra Acomi ikke er begrænset til et enkelt område – vi arbejder med “hele løsninger”, hvor de samlede forretningsprocesser hænger sammen.

Jeg vil gerne høre mere

Benny Mastrup – CEO
Konsulent & HANA-ekspert
Kontakt mig

Acomi’s kernekompetencer

Acomi’s konsulenter har beskæftiget sig med SAP ERP i mere end 20 år, og vi er anerkendt for vores meget stærke kompetencer inden for økonomi området. Hos Acomi finder du derfor også nogle af de bedste og mest erfarne SAP FI/CO konsulenter på det danske marked. Ikke blot er fagligheden omkring SAP meget høj – vi har først og fremmest ry for at få leveret det vi lover; nemlig solide holdbare løsninger, som understøtter vores kunders behov og forretning.

Kontakt os