Acomi er SAP Silver Partner og Certificeret SAP Business One Forhandler. Disse partnerskaber gør det muligt for os, at tilbyde vores kunder en række spændende SAP produkter og ydelser. Klik på et ikon for at læse mere

””/

Periodeafslutning

””/

Bankintegration

””/

Pro Rata Moms

Fakturahåndtering

””/

Rådgivning

””/

Undervisning

SAP Fakturahåndtering

SAP Invoice Management by OpenText er en komplet fakturaløsning til store virksomheder. Løsningen understøtter SAP ERP ved at strømline hele betalingsprocessen ifm. modtagelsen af dine leverandørfakturaer. SAP Invoice Management optimerer og forenkler processen med at skabe, håndtere, overvåge og route leverandørfakturaer til de ansvarlige kreditormedarbejdere og/ eller fakturagodkendere.

Fakturaer behandles hurtigere og mere effektivt, og fakturaer, der fejler, dirigeres automatisk videre til problemløsning for efterfølgende godkendelse og betaling. Hvis løsningen er sat op og integreret med en SAP Leverandør-selvbetjeningsportal, har du desuden mulighed for at administrere fakturaer via et sikkert browserbaseret interface, hvor kreditormedarbejdere og leverandører kan samarbejde om at løse problemer, se fakturastatus, kontrollere indkøbsordrer, sende fakturaer og meget mere.

OCR mulighed for SAP Invoice Management by OpenText eliminerer manuel indtastning af data. Ved installation af denne option opnår du fuld “straight-through processing” for alle dine papirfakturaer. SAP Invoice Management by OpenText er den eneste faktura-workflow-løsning på markedet, som er certificeret og licenseret af SAP.

Hos Acomi har vi stor erfaring med SAP fakturahåndtering og vi giver gerne et eftersyn af jeres løsning med henblik på optimering af jeres eksisterende løsning.

S/4 HANA har muliggjort en mere simpel
datastruktur der giver hurtigere adgang
til data via en virtual datamodel.

Læs mere om Hana

Konsulentydelser
Hos Acomi får du adgang til et hold af SAP eksperter, som både kan rådgive, designe og implementere. Vi behersker de fleste områder af SAP, og kan garantere en engageret indlevelse i jeres udfordringer, hvad enten det foregår i større eller mindre projekter.

Vores kendskab til SAP ERP er meget detaljeret, og du får altid en solid holdbar løsning ved at anvende den mangfoldighed af funktionalitet, som allerede findes i SAP. Det kræver løbende ajourføring af viden at følge med i, hvad der er muligt med SAP, og her kan du finde en effektiv sparringspartner i Acomi. Vi har derfor vores eget “SAP laboratorium”, hvor vi løbende arbejder med prototyper for vores kunder – og selv eksperimenterer med udvikling og test af “Best Practice”.

Acomi’s kernekompetencer
Hos Acomi har vi udvalgt en række fokusområder inden for SAP, hvor vi kan lidt mere end vores kollegaer. Vi betragter det som en nødvendighed at begrænse os, så vi kan tilbyde noget ekstraordinært. På den anden side kan du være sikker på, at en konsulent fra Acomi ikke er begrænset til et enkelt område – vi arbejder med “hele løsninger”, hvor de samlede forretningsprocesser hænger sammen.

Jeg vil gerne høre mere

Benny Mastrup – CEO
Konsulent & HANA-ekspert
Kontakt mig

Acomi’s kernekompetencer

Acomi’s konsulenter har beskæftiget sig med SAP ERP i mere end 20 år, og vi er anerkendt for vores meget stærke kompetencer inden for økonomi området. Hos Acomi finder du derfor også nogle af de bedste og mest erfarne SAP FI/CO konsulenter på det danske marked. Ikke blot er fagligheden omkring SAP meget høj – vi har først og fremmest ry for at få leveret det vi lover; nemlig solide holdbare løsninger, som understøtter vores kunders behov og forretning.

Kontakt os