Acomi staffing

Som er en del af Acomi A/S – formidler dygtige og erfarne SAP konsulenter på timebasis, som med kort varsel kan træde til med de fornødne kompetencer og kvaliteter til at løfte et givent projekt.

Acomi Staffing fokuserer udelukkende på formidling af SAP konsulenter, og vi er derfor specialister i at finde højt kvalificerede ressourcer inden for stort set alle SAP moduler og roller:

• Projektledere (IPMA, PRINCE2, SCRUM)
• Løsningsarkitekter
• Applikationskonsulenter (FI, CO, RE, PS, SD, MM, PM, SRM, SCM, CRM, HCM, BI/BW, BPC, PI m.m.)
• Udviklere (ABAP/Java)
• Basiskonsulenter (NetWeaver, HANA)
• Testere

Acomi Staffing har tilknyttet +150 erfarne danske SAP konsulenter, hvilket normalt gør os i stand til at finde den helt rigtige profil til en kunde inden for blot 24 timer.

Fordele
Med Acomi Staffing har kunden en partner, der kan sikre hurtigt skalerbare SAP ressourcer af høj kvalitet, når et projekt eller en afdeling ikke selv kan levere eller har de rette kompetencer internt til at løse en opgave.

Acomi Staffings kernekompetence er levering af SAP konsulenter på timebasis. Timeprisen afhænger naturligvis af den efterspurgte kompetence og varigheden af den enkelte opgave. Du kan sende os en uforpligtende forespørgsel næste gang du skal bruge en ekstern SAP konsulent.

Eksterne SAP konsulenter giver din virksomhed
• Nem adgang til erfarne ressourcer og know-how
• Mulighed for hurtig bemanding af projekt
• Økonomisk fleksibilitet og skalerbarhed

Er du freelance konsulent hos Acomi, finder du her et par nyttige guidelines i forbindelse med tidsregistrering.

TIDSREGISTRERING

Er du interesseret i at blive en del af teamet, så send venligst dit CV i Word-format til os, ved at trykke på knappen herunder

BLIV EN DEL AF TEAMET

Kontaktperson for yderligere information:

Christina Skelmose
Skriv en mail
+45 4356 1630

Chr. Hansen
Tryg
Falck
KMD
Stryhns
Region Hovedstaden
Vestas
DSB
Stof og Stil

Acomi’s kernekompetencer

Acomi’s konsulenter har beskæftiget sig med SAP ERP i mere end 20 år, og vi er anerkendt for vores meget stærke kompetencer inden for økonomi området. Hos Acomi finder du derfor også nogle af de bedste og mest erfarne SAP FI/CO konsulenter på det danske marked. Ikke blot er fagligheden omkring SAP meget høj – vi har først og fremmest ry for at få leveret det vi lover; nemlig solide holdbare løsninger, som understøtter vores kunders behov og forretning.

Kontakt os